Als de scholen weer gaan beginnen, is het zomerseizoen nog lang niet afgelopen voor Prokwadraat.nl. Wij hebben nog wat fijne evenementen op de agenda staan voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van het buiten zijn. Een van onze toppers ia al jarenlang Schemerstad, inmiddels bij velen bekend als een uniek uitje met een vaste plaats in de agenda.

‘Theater tussen dag en nacht’ is niet zonder reden gekozen als slogan. Tijdens het vallen van de avond met een sloep door het prachtige Leiden varen, met een plekje op een van onze boten of op je eigen vaartuig met een zelf samengesteld gezelschap. Hapje en drankje mee voor onderweg, programmaboekje in de hand om een beetje in te lezen op wat komen gaat.

En wat gaat er komen? Dat houden we nu nog even onder de pet. Maar wees er van verzekerd dat onze programmeur Erik Siebel druk bezig is om weer een origineel palet aan voorstellingen samen te stellen. En de illustrerende poster, in de bekende Schemerstad stijl ligt al bijna bij de drukker. Houd deze website in de gaten en volg de komende maanden alle ontwikkelingen.