Deelnemersinfo eigen boot

Wij verwachten u om 19.30 uur op de Boommarkt te Leiden. Zorg dat u er op tijd bent. U kunt u met uw boot melden bij de marktkraam aan de zijde van de Webster University. Er worden een aantal groepen gevormd (3 of 4). Per groep hanteren wij een bepaalde kleur. U krijgt een vlaggenlijn in één van deze kleuren mee. Bij de eigen boten vaart steeds een begeleider vanuit de organisatie mee; deze boot heeft een vlaggenlijn in dezelfde kleur. Deze zal als zodanig herkenbaar zijn. Voor de begeleider van de groep is dan duidelijk wie in de groep zit.

Als u uw programma, uw fles welkomstbubbels en deelnamemarkering voor uw boot heeft ontvangen kunt u een vrij plekje aan de Boommarktzijde zoeken. Graag zoveel mogelijk per groep clusteren.

De walkade van de Apothekersdijk is gereserveerd voor de rondvaartboten van de rederijen.  Het wordt omgeroepen wanneer welke groep mag vertrekken. Het varen start vanaf 20.00 uur. 

Heeft u meer mensen aan boord dan opgegeven dan kunt u bij de stand bij Webster extra kaarten kopen. Eindtijd is circa 23.15 uur.