Schemerstad_008

 

Deelnemersinformatie Schemerstad

 

Lees de onderstaande informatie zorgvuldig door, dit voorspoedigt de doorloop tijdens de aanmelding.

Het zal u duidelijk zijn dat wij u aanraden u warm te kleden, het kan ’s avonds flink afkoelen. Wij vragen u bij regen geen paraplu te gebruiken, maar een poncho of regenjas. Paraplu’s belemmeren voor anderen het uitzicht. Neem voor de zekerheid ook een fleece-kleedje mee. Geef dit door aan de rest van uw gezelschap.

Meevaren met de rondvaartboten 

Op de door u gereserveerde dag kunt u zich tussen 20.15 en 20.45 uur melden op de Apothekersdijk. Hier reiken wij uw programma, consumptiebon en uw bootsticker uit die u zichtbaar op uw kleding dient aan te brengen. Hierop staat aangegeven in welke boot u kunt plaatsnemen. Na de inschrijving kunt u op de Apothekersdijk genieten van een heerlijk bruisend welkomstdrankje. Inschepen begint om 20.45 uur en de afvaart uiterlijk 21.00 uur. Het programma eindigt om circa 23.30 uur. Wilt u graag met anderen in dezelfde boot zitten, dan dient u zich tegelijkertijd bij de inschrijfkraam te melden.

Catering rondvaartboten

U ontvangt van ons een consumptiebon die u later aan boord van de rondvaartboten kunt inleveren tegen een drankje. Vervolgens kunt u naar eigen believen drankjes kopen. Een schaal met diverse hapjes is aanwezig ter verhoging van de feestvreugde.

Meevaren met uw eigen sloep

Wij verwachten u om 20.30 uur op de Boommarkt te Leiden. Zorg dat u er op tijd bent. U kunt u met uw boot melden bij de marktkraam aan de zijde van de Webster University. Als u uw programma, uw fles welkomstbubbels en deelnamemarkering voor uw boot heeft ontvangen kunt u een vrij plekje aan de Boommarktzijde zoeken. De walkade van de Apothekersdijk is gereserveerd voor de rondvaartboten van de rederijen.  Het wordt omgeroepen wanneer welke groep mag vertrekken. Het varen start vanaf 21.00 uur. Bij de eigen boten vaart een begeleider vanuit de organisatie mee. Deze zal als zodanig herkenbaar zijn. Heeft u meer mensen aan boord dan opgegeven dan kunt u bij de stand bij Webster extra kaarten kopen.

Wij vinden het erg belangrijk om te weten wat u van Schemerstad vond. Na afloop zullen wij u een enquête toesturen waarin u uw mening en tips kwijt kunt.