Exclusieve Schemerstad groepsarrangementen

Schemerstad, het spraakmakende theaterevenement waarin het publiek langs de voorstellingen vaart, zal dit jaar nieuwe namen en oude bekenden laten zien. Grappige, poëtische, rauwe en verrassende acts zullen het publiek betoveren in de invallende duisternis. Beleef met uw gezelschap op een exclusieve wijze Schemerstad op 18, 19 en 20 mei 2018 op het Leidse water. Wij hebben hiervoor de onderstaande arrangementen samengesteld.

Schemerstad ontvangst-borrel arrangement

Programma 20.00 – 23.30 uur
Sfeervolle ontvangst met koffie, thee en een parade van zoete lekkernijen
U wordt opgehaald en aan boord verwelkomd met een glas Prosecco.
Tijdens Schemerstad 21.00 tot 23.30 uur geniet u van dranken uit het Hollands assortiment en diverse schalen met heerlijke hapjes.

Prijs: € 62,50 p.p. (excl. btw)

Schemerstad diner-arrangement

Programma 18.00 – 23.30 uur
Twee gangen diner in een gerenommeerd restaurant aan het water met afsluitend koffie, thee en een parade van zoete lekkernijen
U wordt opgehaald en aan boord verwelkomd met een glas Prosecco.
Tijdens Schemerstad 21.00 tot 23.30 uur geniet u van dranken uit het Hollands assortiment en een ronde bittergarnituur.

Prijs: € 97,50 p.p. (excl. btw)

Op maat arrangement

Naast de reguliere arrangementen kan Groepswijzer.nl een arrangement op maat voor u samenstellen en u adviseren in het vervoer, dagprogramma en hotelaccommodatie. Naast Schemerstad biedt Groepswijzer.nl ook arrangementen bij andere evenementen zoals  de Hofjesconcerten en het  BIGGG! smallband-festival.

*vermelde prijzen zijn per persoon, exclusief BTW. De arrangementen zijn te reserveren vanaf 15 personen. U heeft dan de beschikking over een eigen sloep met schipper. Prijzen zijn onder voorbehoud.

Vul het onderstaande formulier in voor het aanvragen van een offerte voor een exclusief groepsarrangement Schemerstad:

9 + 9 =