Deelnemersinfo Rondvaartboten

– Let op! Deze informatie is per 9-9-2021 gewijzigd –

Alle bestellers ontvangen een bevestiging per e-mail met daarin de onderstaande informatie. De kaarten liggen klaar bij het startpunt worden dus niet opgestuurd. Wilt u graag met anderen in dezelfde boot zitten, dan kunt u dit op het inschrijfformulier vermelden.

Procedure inschepen

Op zaterdag 25 september 2021 kunt u zich tussen 19.15 en 19.45 uur melden op de Apothekersdijk t.h.v. nr. 5. Hier reiken wij uw programma (tevens uw toegangsbewijs tot de boten), consumptiebon en een toegangskaartje uit. Op het toegangskaartje staat aangegeven in welke boot u kunt plaatsnemen. Inschepen begint om 19.45 uur en de afvaart is uiterlijk om 20.10 uur.  Het programma eindigt om circa 22.30 uur weer op de Apothekersdijk. 

Corona maatregelen

Wij zijn verplicht voor het verkrijgen van een vergunning om Testen voor toegang te gebruiken. Onze medewerkers zullen op de avond voor het aan boord gaan uw ID en corona-check-app controleren. Bij een groene code mag u aan boord. Het aantal personen per boot zal aanmerkelijk minder zijn dan andere jaren . 

Warm aankleden

Het mag duidelijk zijn dat wij u aanraden u warm te kleden; het kan ’s avonds flink afkoelen. Wij vragen u bij regen geen paraplu te gebruiken, maar een poncho of regenjas. Paraplu’s belemmeren voor anderen het uitzicht. Neem voor de zekerheid ook een fleece-kleedje mee. Geef dit door aan de rest van uw gezelschap.

Catering rondvaartboten

In uw welkomstpakketje ontvangt u een consumptiebon die u later aan boord van de rondvaartboten kunt inleveren tegen een drankje. Vervolgens kunt u naar eigen believen drankjes kopen. De schaal met hapjes komt vanwege corona te vervallen. U kunt zelf iets meenemen.