Deelnemersinfo Rondvaartboten

Alle bestellers ontvangen een bevestiging per e-mail met daarin de onderstaande informatie. Uw programma en toegangskaart met naam van de boot ligt klaar bij het startpunt worden dus niet opgestuurd. Wilt u graag met anderen in dezelfde boot zitten, dan kunt u dit op het inschrijfformulier vermelden.

Procedure inschepen

Op vrijdag of zaterdag  kunt u zich tussen 19.15 en 19.45 uur melden op de Apothekersdijk t.h.v. nr. 5. Hier reiken wij uw programma (tevens uw toegangsbewijs tot de boten), consumptiebon en een toegangskaartje uit. Op het toegangskaartje staat aangegeven in welke boot u kunt plaatsnemen.

Daarna kunt u een welkomstdrankje ophalen bij de bar. Hier hoeft u niets voor in te leveren.

Inschepen begint omstreeks 19.30 uur en de afvaart is uiterlijk om 20.10 uur.  Het programma eindigt om circa 23.15 uur weer op de Apothekersdijk. 

Warm aankleden

Het mag duidelijk zijn dat wij u aanraden u warm te kleden; het kan ’s avonds flink afkoelen. Wij vragen u bij regen geen paraplu te gebruiken, maar een poncho of regenjas. Paraplu’s belemmeren voor anderen het uitzicht en zijn dan ook niet toegestaan. Neem voor de zekerheid ook een fleece-kleedje mee. Geef dit door aan de rest van uw gezelschap.

Catering op de rondvaartboten

In uw welkomstpakketje ontvangt u een consumptiebon die u later aan boord van de rondvaartboten kunt inleveren tegen een drankje. Vervolgens kunt u naar eigen believen drankjes kopen. U kunt zelf iets te eten meenemen.