Deelnemersinfo Rondvaartboten

Alle deelnemers die kaarten hebben besteld krijgen via de e-mail een bevestiging en onderstaande informatie toegezonden. De kaarten liggen klaar bij het startpunt deze worden dus niet opgestuurd.

Procedure inschepen

Op de door u gereserveerde dag kunt u zich tussen 20.15 en 20.45 uur melden op de Apothekersdijk t.h.v. nr. 5. Hier reiken wij uw programma (tevens uw toegangsbewijs tot de boten), consumptiebon en een toegangskaartje waarop staat aangegeven in welke boot u kunt plaatsnemen. Na de inschrijving kunt u op de Apothekersdijk genieten van een heerlijk bruisend welkomstdrankje. Inschepen begint om 20.45 uur en de afvaart uiterlijk 21.10 uur. Het programma eindigt om circa 23.30 uur. Wilt u graag met anderen in dezelfde boot zitten, dan dient u zich tegelijkertijd bij de inschrijfkraam te melden.

Warm aankleden

Het zal u duidelijk zijn dat wij u aanraden u warm te kleden; het kan ’s avonds flink afkoelen. Wij vragen u bij regen geen paraplu te gebruiken, maar een poncho of regenjas. Paraplu’s belemmeren voor anderen het uitzicht. Neem voor de zekerheid ook een fleece-kleedje mee. Geef dit door aan de rest van uw gezelschap.

Catering rondvaartboten

In uw welkomstpakketje ontvangt u van ons een consumptiebon die u later aan boord van de rondvaartboten kunt inleveren tegen een drankje. Vervolgens kunt u naar eigen believen drankjes kopen. Een schaal met diverse hapjes is aanwezig ter verhoging van de feestvreugde.

Bestel tickets voor Schemerstad 2019: